ANSIKTSBEHANDLINGAR FÖR HENNE & HONOM

Skräddarsydd hudvård

 

Pure & Clean

(60 min) 750:-

En talg reglerande och djuprengörande behandling för fet och oren hud. Hämmar  bakteriespridning och reducerar antalet orenheter. Normaliserar talgproduktionen och  förebygger uppkomsten av nya orenheter.

AntiStress

(60 min) 750:-

En behandling med ingefära och bisabolol som lugnar en stressad hud och reglerar en hud som är i obalans som vid t ex rubbad dygnsrytm. Den stärker hudens immunförsvar och skyddar de känsliga nerv ändarna i huden mot stress påverkan och trötthet. Ger en balanserad hud som förblir lugn. Huden känns avslappnad och bibehåller sin fräschör hela dygnet. Ett måste efter en stressig dag eller en lång resa! 

Multivitamin

(60 min) 750:-

En vitamincocktail för normal till torr hud!

Vitamin A & C främjar cellförnyelsen och stödjer bildandet av kollagen, vilket ger en fast och spänstig hud. Ger en ökad cirkulation och stärker hudens egna funktioner. Vitamin E  skyddar mot yttre påfrestningar.

Hudens hälsa strålar igenom!

HSR Power Lift

   (60min) 750:-

En uppstramande behandling för mogen hud som ökar spänsten. Hudens förnyelseprocess  stimuleras och berikas med näring. Huden får ungdomlig fräschör och vitalitet. Exklusiva produkter från High Skin Refiner serien används i behandlingen, där rengöring, peeling, massage och  lyftande mask ingår.

Champagne de Luxe

(60 min) 750:-

En lyxig ansiktsbehandling som ger nytt liv och lyster till huden, givetvis med produkter innehållande champagneextrakt. Återfuktar och revataliserar huden. Dofterna under denna behandling tar dig till hjärtat av Frankrike.

Ögonlyx

(20 min) 325:-

Vårdande behandling för den tunna huden runt ögonen. Massage, mask och upplyftande ögonpads ingår i den här avslappnande behandlingen, perfekt efter en lång dag!

Ring