Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

 

Pure & Clean

En talgreglerande och djuprengörande behandling för fet och oren hud. Hämmar bakteriespridning och reducerar antalet orenheter. Normaliserar talgproduktionen och förbygger förekomsten av nya orenheter

60 minuter – 650 kr

 

HSR Power Lift

En uppstramande behandling för mogen hud som ökar spänsten. Hudens förnyelseprocess stimuleras och berikas med näring.  Huden får en ungdomlig fräschör och vitalitet. Exklusiva produkter från High Skin Refiner-serien används i behandlingen där rengöring, peeling, massage och lyftande mask också ingår.

80 minuter – 895 kr

 

Champagne De Luxe

En lyxig behandling som ger nytt liv och lyster till huden, givetvis med produkter innehållande champagneextrakt.  Återfuktar och revitaliserar huden.  Dofterna under den här behandlingen tar dig med till hjärtat av Frankrike!

60 minuter – 650 kr

 

Ögonlyx

Vårdande behandling för den tunna huden runt ögonen. Massage, mask och upplyftande ögonpads ingår i den här avslappnande behandlingen som är perfekt efter en lång dag!

20 minuter – 325 kr

 

Multivitamin

En vitamincocktail för normal till torr hud! Vitamin A och C främjar cellförnyelsen och stödjer bildandet av kollagen, vilket ger en fast och spänstig hud.  Ger en ökad cirkulation och stödjer hudens egna funktioner.  Vitamin E skyddar mot yttre påfrestningar. Hudens hälsa strålar igenom!

60 minuter – 650 kr

Antistress

En behandling med ingefära och bisabolol som lugnar en stressad hud som är i obalans som t ex vid en rubbad dygnsrytm. Den stärker hudens immunförsvar och skyddar de känsliga nervändarna i huden mot stress, påverkan och trötthet. Ger en balanserad hud som blir lugn. Huden känns avslappnad och bibehåller sin fräschör hela dygnet. Ett måste efter en lång dag eller en lång resa!

60 minuter 650 kr

Observera att det tillkommer 20% extra helgkostnad på ordinarie priser vid behandlingar under helger och röda dagar.