GRUPPAKTIVITETER

Gruppaktiviteter

 

Spaträff

Inklädda badrockar njuter ni av frukt och juice. Vi berättar om Spabehandlingarnas välgörande verkan.  Efter ansiktsrengöring följer en ansiktmask av lera som ni som deltagare själva applicerar på varandra.  Sedan är det dags för bodyscrub där alla utrustas med scrubvantar, kroppspeeling och duschtvål som masserar huden mjuk och len. Efter duschen följer bastu med hårinpackning. Massage i 20 minuter där stela muskler mjukas upp ingår också.

695 kr/person  – max 4 personer

 

Spa för Två

Vi har komponerat en Spabehandling för två. Ett underbart sätt att umgås med någon du tycker om.  Eller du kan också ge bort den till din mamma, väninnan, syrran eller någon annan som du vill visa uppskattning! Kursen är en timme lång och innehåller vår ljuvliga ansiktkur där rengöring, mask och  massage syftar till att intensivt och djupgående  rengöra och återfukta huden. Ett välgörande bad i ett av våra speciella terapibadkar ingår också i denna kur.  Ni väljer själv vilka örter, salter eller alger som ska tillsättas i vattnet t ex lugnande, stärkande, utrensande etc. vattenstrålar ger dig en mycket effektiv rygg- och ansiktsmassage.

495 kronor/person – 1 timme

 

Väninnebad

Relaxa efter jobbet , ladda inför kvällen eller ta en paus från barnen! Vi har gjort ett arrangemang för två. Ett underbart sätt att umgås med sin väninna. Behandlingen börjar med bastu där du får en härlig kroppspeeling. Djuprengörande lera ger ditt ansikte en ny fräschör. Ett ljuvligt örtbad i vårt terapibadkar där kroppen får vattenmassage.  Ni väljer själva vilka örter som ska tillsättas i vattnet      t ex lugnande, utrensande eller stärkande.

495 kronor/person – 1 timme

 

Energiladdning för två

Samla nya krafter med någon du tycker om! Vi har gjort ett arrangemang för två. Att koppla av med någon när och kär ger dubbel njutning. Under tiden som en av er får massage med cirkulationsfrämjande och stärkande oljor njuter den andra i vårt terapibadkar, där kroppen får vattenmassage. I vattnet tillsätts örter som är stärkande för själen och lugnande för kroppen. Därefter byter ni plats.

495 kronor/person – 50 minuter