Spa Around The World

Scent Of Asia

En topp till tå behandling som stimulerar energiflödet i kroppen med varma lavastenar, akupressur och Scentao-olja. En upplevelse för kropp och själ med grönt te, ginseng och ginko biloba.

60 minuter – 850 kr

Shadiva Of India

Känner du dig trött och i obalans så är detta en perfekt behandling för dig. Shadiva Of India är inspirerad av ayurvedisk massage. I massagen används rena naturliga oljor med exotiska dofter.

Dessa effektiva produkter hjälper dig att hitta tillbaka till ditt inre lugn. Med ett inre kan dagens alla uppgifter hanteras med förnyad kraft och energi.

60 minuter 850 kr

Khanya Of Africa

Denna behandling skänker dig balans och harmoni med uråldrig Afrikansk visdom som bakgrund, inspirerad av tre afrikanska stammar har denna ljuvliga massage utformats. I behandlingen används Marulaolja som är väldigt rik på C-vitamin. Beahandlingen ger en fast och spänstig känsla till huden. Låt dig svepas iväg till Afrikas savanner.

60 minuter – 850 kr

Beleza Do Brazil

I denna behandling har vi hämtat exotiska ingedienser från Brasiliens regnskogar för en optimal upplevelse. Först görs en behagligt skummande algskrubb med hjälp av mjuka tvättsvampar. Därefter görs en massage med ett extremt återfuktande bodybutter.  Behandlingen avslutas med en ansiktskur inklusive avtvätt, en boost med tre ampuller och avslutande creme.

60 minuter – 850 kr

Observera att det tillkommer 20% extra helgkostnad på ordinarie priser vid behandlingar under helger och röda dagar.

Ring